بخش بستری
بخش های بیمارستانی
بستری بیمارستان خورشید متشکل از بخش های ذیل می باشد:
· بخش داخلی
· بخش جراحی
· بخش زنان
· بخش اطفال و نوزادان
· بخش ارتوپدی
· بخش مغز و اعصاب
· بخش اورژانس
· بخش VIP & Super VIP
بخش های بستری و مراقبت از جمله مهمترین و پرکاربرد ترین فضاهای بیمارستان، جهت نگهداری و اعمال نظارت به بیمارانی است که نیازمند مراقبت هستند و باید تحت نظر باشند تا به طور کامل بهبود پیدا کنند و از بیمارستان مرخص شوند. بخش های بستری بیمارستان خوشید با امکانات هتلینگ جهت اقامت بیماران و همراهان در فضایی آرام و با استفاده از تجهیزات پزشکی مورد نیاز تجهیز گردیده است.
بخش بستری کودکان
ارائه دهنده خدمات به کودکان خردسال می باشدکه به تشخیص پزشک می بایست بستری و تحت مراقبت باشند. علاوه بر کودکان نوزادانی نیز در این بخش بستری می شوند که به علت زردی یا یرقان نیاز به انکوباتور دارند. تفاوت این بخش در تجهیزات پزشکی با سایر بخش های بستری وجود انکوباتور و فتوتراپی برای نوزادان است. انکوباتور یک محیط بسته است که در آن دما و رطوبت کنترل می شود وجهت نگهداری نوزادان استفاده می شود. انکوباتورها معمولا دارای یک کلاهک پلاستیکی و ماسک و یک سنسور که به بدن نوزاد وصل میشود تشکیل شده اند . علاوه بر ان بر روی انکوباتورها سیستم کنترل دما وجود دارد و دمای محیط انکوباتور را متناسب با دمای بدن نوزاد تنظیم می کند. برای مراقبت از نوزادان نارس لازم است که آن ها را در محیطی با دمای مناسب و کنترل شده نگهداری کنند زیرا خود آن ها قادر به تنظیم دمای بدنشان نیستند، تحت شرایط نگهداری در انکوباتور با اینکه نیاز نوزادان به اکسیژن به حداقل می رسد اما تامین اکسیژن مورد نیاز از این جهت که شش های آن ها خود قادر به تامین اکسیژن کافی نمی باشد بسیار مهم است، در انکوباتور شرایط طبیعی رحم مادر را برای نوزاد فراهم می شود.
بخش اورژانس بیمارستانیEmergency Medical Services
اورژانس بیمارستان خورشید به صورت 24 ساعته ارائه دهنده ی خدمات به بیماران و مصدومان تصادفات، فوریت های پزشکی و به طور کل، تمامی موارد اورژانسی می باشد.
مهم ترین قسمت های بخش اورژانس اتاق احیا (CPR) و اتاق تریاژ می باشد.
سی . پی . آر یا احیای قلبی ریوی شامل اقداماتی است که برای بازگرداندن اعمال حیاتی دو عضو مهم قلب و مغز انجام می شود و تلاش میشود تا گردش خون و تنفس به طور مصنوعی برگشت جریان خون خود به خودی بیمار برقرار شود. به دلیل این که بدون این اقدامات به علت فقدان اکسیژن مرگ مغزی دائمی در زمان کمتر از ۶-۴ دقیقه ( زمان طلایی) ایجاد می شود از واژه احیا قلبی ریوی استفاده می شود. ایست قلبی تنفسی بی گمان یکی از خطیرترین وضعیت هایی است که نیاز به اقدام فوری جهت حفظ حیات و پیشگیری از ضایعات جبران ناپذیر اندام های حیاتی بدن دارد . این اقدامات بر اساس پروتکل های خاص دراتاق احیا اورژانس صورت می گیرد.